Tekirdağ Hurdacılar: Hurda Alım Satım ve Transfer Hizmetleri 28EYL
Tekirdağ Hurdacılar: Hurda Alım Satım ve Transfer Hizmetleri

Ayhan Metal Geri Dönüşüm olarak, Esenyurt’ta bulunan merkezimizde Tekirdağ’dan hurda alımı yapmakta, bu alımlara en yüksek fiyat tekliflerini vererek iş ortaklarımızın da kar etmesini sağlamaktayız. Düzenli, dürüst ve disiplinli bir iş süreci için alım satım adımlarını planlamak, fiyat teklifi almak, gerekiyorsa hızlı ve kolay bir şekilde transfer hizmetini dahil etmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. 1987 yılında kurulan ve 2011 yılında isim değiştirerek yeni bir yüzle yeni nesil hizmet vermeye devam eden geri dönüşüm firmamız, daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için hizmet sunmanın haklı gururunu yaşıyor.

Tekirdağ Hurdacılar arayışında sahip olduğunuz tüm hurda türlerini tek elden satın alabilecek ve avantajlı fiyat teklifleri verecek bir kurumsal firma arıyorsanız, 0531 085 75 29 no’lu telefondan bizi hemen arayın!

Büyükçekmece Hurdacı - Hurdacı Metal - Büyükçekmece Hurda Alanlar

Tekirdağ Hurdacı Piyasası Fiyatları Neye Göre Değişiyor?

Her mevsim pek çok ailenin geçim kaynağı olan hurda sektörü, İstanbul Metal Borsası ve Londra Metal Borsasındaki güncel fiyatlara göre şekilleniyor. Dolayısıyla mevcut sosyoekonomik durum, farklı sektörlerin güncel çalışma performansları ve ülke içerisindeki sermayenin dağılımı hurda alım satım fiyatları üzerinde önemli bir etkinliğe sahip oluyor. Bizler, değerli hurda tedarikçilerimize en yüksek fiyattan teklif sunuyor ve bu sayede iki taraf için de karlı, uzun süreli bir iş ilişkisi kurmayı hedefliyoruz.

Tekirdağ hurdacılar piyasasında satın alınan hurdaların değerleri aşağıdaki faktörlere göre değişiklik göstermektedir:

  1. Satılan hurdanın geri dönüşüm sürecinde gerektirdiği iş gücü: Hurdalar özellikle ayrıştırma süreçlerinde gerektirdikleri iş gücüne göre farklı fiyatlardan satın alınabiliyor. Bu yüzden satmak istediğiniz hurdaların, satıldıktan sonra girecekleri süreçlere de göz atmak, fiyat tahmini yapmanıza yardımcı olabilir.
  2. Satacağınız hurda tonajı: Firmamız tarafından size teklif edilecek fiyat, satışını yapacağınız hurda miktarı ile de ilişkili olabiliyor. Toplu tonaj cinsinden satış yaptığınızda ya da daha ufak miktarda günlük olarak kilogram cinsinden satış yaptığınızda değişen promosyon değerleri ile fiyat teklifi alabilirsiniz.
  3. Mevsimin hurda sağlayan sektörlerde yarattığı değişim: Hurda oluşumuna yoğun olarak sebep olan sektörlerin mevsimden nasıl etkilendiği, hurda ile ilgili arz talep ilişkisinde de değişimler yaratmaktadır. Kış aylarında inşaat sektöründen gelen hurda alanı azaldığından hurda fiyatları artabilmekte, yaz aylarında ise arzın yüksek olması sebebiyle fiyatlar dengeye ulaşabilmektedir. Siz de toplayacağınız hurda tipini mevsimsel olarak planlayabilirsiniz.

Dürüst, Güvenilir ve İstikrarlı: Tekirdağ Hurda Alım Satım için Ayhan Geri Dönüşüm!

Tekirdağ bölgesindeki hurda alım satım işlemleriniz için bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz. Satın aldığımız hurdalar oldukça geniş çaplı bir skalayı içerisine almaktadır. Genel olarak;

  1. Hurda bakır ürünleri
  2. Hurda kağıt, gazete, karton, bardak ürünleri
  3. Hurda iç tesisat, PTT kablo, fare yemez kablo ürünleri
  4. Hurda alüminyum profil talaşı, ofset matbaa kalıbı, araiş levha alüminyum, yumuşak alüminyum ürünleri
  5. Hurda kurşun, levha kurşun, kurşun çatı minare söküm, kurşun boru ürünleri
  6. Motor hurdası ürünleri
  7. Demir hurdası, demir talaşı, inşaat yıkım hurdası, inşaat demir çubuğu ürünleri
  8. Ve elbette çok daha fazlası, firmamız tarafından en avantajlı fiyatlarla hurda toplayıcı ve sağlayıcılarından teslim alınmakta, gerekirse Tekirdağ’da hurdalarınızı topladığınız alandan bizzat transfer edilmektedir.

Süreç ile alakalı bilgi almak, hurdalarınız için toplu teklif almak ve Tekirdağdan İstanbul’a hurda transfer ettirmek için hemen bizimle iletişim kurun!

 

Tekirdağ Hurdacılar arayışınızda Ayhan Geri Dönüşüm olarak bir numaralı tercihiniz olmaya hazırız!

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.